Zwembadenpark

Bij het zwembadpark van Camping Park Umag kunt u heerlijk ontspannen. Op het park vindt u twee ruim opgezette zwembaden voor jong en oud. De zwembaden worden omgeven door ligstoelen en parasols. Hier kunt u heerlijk ontspannen terwijl de kinderen onder het waakzame oog van de badmeester in het zwembad vertoeven. Voor een verfrissend drankje kunt u terecht bij de bar op zich op het zwembadpark bevindt. Een jacuzzi en een heuse waterval zorgen daarnaast voor het nodige waterplezier. Het zwembad is van mei tot september geopend. Het is niet verplicht om tijdens het zwemmen een badmuts te dragen. Ook zwemshorts mogen gewoon gedragen worden in het zwembad.

Vertier en vermaak op het zwembadpark

Camping Park Umag - ZwembadparkOp het zwembad complext van Camping Park Umagg vindt u twee zwembaden. Een groot zwembad voor de volwassenen en een ruim zwembad voor de kleintjes op de camping. In het midden van het kinderbad staat een waar piratenschip waar de kinderen op kunnen klauteren. Aan de zijkant van dit bad bevindt zich nog een klein badje voor de allerkleinsten voorzien van een glijbaan. Ook worden vaak spelletjes georganiseerd voor jong en oud zoals water basketbal. Als u na het ontspannen toe bent aan iets wat actiever dan kunt u bij het zwembad meedoen aan bijvoorbeeld yoga, pilates, Zumba en wateraerobic.

Nog meer water plezier op Camping Park Umag

Camping Park Umag - zwembad complex overzichtDoor de directe ligging aan de Adriatische Zee kunt u zo vanaf de camping zo het (kiezel) strand op lopen. Dit is niet zomaar een strandje. Dit deel van de Adriatische kust is maar liefst drie kilometer lang. Dit heeft ervoor gezorgd dat er genoeg ruimte is voor watersport activiteiten. De echte waterratten komen hier aan hun trekken. Men kan hier namelijk waterfietsen, snorkelen, vissen en duiken. U heeft hier ook de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen. Zo kunt u hier leren om te waterskiën, zeilen, windsurfen en scubaduiken. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt bij de diverse watertoestellen en strandvolleybalveld. Bij de steiger kunt u uw (gehuurde) boot aanleggen.